Minden élőlénynek van energiamezeje. Más néven Aurája. Különböző színekből és kiterjedésből állnak. Az Aura alakja, kiterjedése, formája és színe, mind-mind elárul valamit a viselőjéről. Elfojtott érzelmekre, hazugságra, betegségére, lelkiállapotára, vitalitására utal. Akár meghatározható vele két ember összeférhetősége, vagy az embernek a munkájához való hozzáállása, rátermettsége.Felkértem Cseri Melinda Aura szakértőt, hogy elemezze az aurámat csontkovácsolás, közérzetjavító átmozgatás előtt és közvetlen a csontkovácsolás, közérzetjavító átmozgatás befejezése után.

ELEMZÉS:

Megnéztem Zoli auráját, auraszínét-frekvenciáját csontkovácsolás előtt és után, erről rögzített képet is készítettem, íme:

Csontkovácsolás, közérzetjavító átmozgatás előtt:

image003 image002
Alap Auraszíne sárga-arany, ami az erővel és az energiával hozható összefüggésbe és a szolár plexus-al, ami Zolinál a legaktívabb energiaközpont, és amiről tudjuk, hogy a Test és Szellem legfőbb összeköttetésének csakrája! Alsó csakrái aktívak, ami a folyamatos fizikai síkú töltődést aktivizálja épp. Alapvetően már megjelenik a világoszöld szín az aurája szélén, ami tiszta, gyógyítóenergiát sejtet.

Csontkovácsolás, közérzetjavító átmozgatás után:

image004 image001
Után az auraszín-frekvenciája zöld, ami a gyógyítás és
harmonizálás szívfrekvenciája. Most Ő maga a gyógyító erő.
A feje fölött lévő ragyogó arany burok, valamiféle Isteni segítő fényről ad bizonyságot, ami által bölcsen és pontosan tudja végezni csontkovácsolás
mozdulatait.
Kisugárzásában az erő frekvenciája ragyog.
Csakrái nyitottsága most a szellemi síkokhoz igazodnak és erős, nyitott szívcsakrával végzi tevékenységét, ami a garanciát adja a gyógyításhoz!

 

A természet színe a zöld, nem csodálom, hogy az alternatív, természetes gyógyítás híve Ő!

Cseri Melinda okl. auraelemző terapeuta-tréner
www.szivarvany-auracentrum.hu

 

LINK AJÁNLÁS:

Az ember a tökéletességre törekszik saját magával kapcsolatban. Tetőtől talpig. Kívül belül. Lent és fent.
Ying és Yang